Eerste communie

EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2023

In oktober gaat de voorbereiding op de Eerste Heilige Communie van start voor kinderen die in groep 4 van de basisschool zitten. Maar ook oudere kinderen mogen meedoen. En als een kind nog niet gedoopt is, kan hij/zij toch meedoen met het eerste communie project en in de loop van het jaar het Doopsel ontvangen.

In september zullen de kinderen die ingeschreven staan in de parochieadministratie een brief thuis gestuurd krijgen. Ook via de scholen worden uitnodigingen verspreid.

Wilt u uw kind aanmelden en heeft u geen brief gehad? Stuur dan een mail voor meer informatie en aanmelding naar:  eerstecommuniegroep@gmail.com.

Noteer alvast de datum van de informatieavond: dinsdag 11 oktober 2022, van 19.30 tot 20.30 uur in de Esplanadezaal van de Mariakerk.